ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    WWW

Жеџијанг jingjing нова материјална технологија CO., Ltd. е професионалец ангажиран во истражување и развој на нано-кристали, производство и продажба на метални меки магнетни (аморфни на база на феро, нанокристални нанокристални на база на железо, нанокристални на база на железо, легура на фероникел, друга мека магнетна легура) истражување и развој, производство , продажба како едно од претпријатијата. Производите главно се користат во високофреквентен трансформатор за медицинска опрема, инвертер за нова енергија, железничко транзитно напојување, куп за полнење, чисто електрично возило…

ВЕСТИ

How to distinguish between nanocrystals and amorphous

Како да се направи разлика помеѓу нанокристали и аморфни

Како да се направи разлика помеѓу нанокристали и аморфни? Споредба на аморфни и нанокристални легури Аморфните легури на база на железо се натпреваруваат со силициумскиот челик во областа на фреквенцијата на моќност и

Application and market prospect of nanocrystalline alloy materials
Нанокристално главно се однесува на железо, силициум, бор, ниобиум и мала количина на бакар и други елементи формирани со брз процес на ладење по аморфна легура, а потоа преку високо контролирана
Selected as the leading entrepreneurial team of “South Taihu Elite Program” in Huzhou City
Неодамна, беше објавена листа на водечки претприемачки тим и листа на водечки таленти во Хужоу 2022 „South Taihu Elite Program“, тимот на нашата компанија д-р Чен Хуипенг објави „подготовка