PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    WWW

Zhejiang jingjing téhnologi bahan anyar CO., Ltd. nyaéta profésional kalibet dina nano-kristal Panalungtikan sarta pamekaran, prouction na jualan logam magnét lemes (amorf basis ferro, nanocrystalline basis beusi, nanocrystalline basis beusi, alloy ferro-nikel, alloy magnét lemes sejenna) panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur. , jualan salaku salah sahiji usaha. Produk utamana dipaké dina trafo frékuénsi luhur pikeun alat-alat médis, inverter pikeun énergi anyar, catu daya transit rail, ngecas tihang, kandaraan listrik murni ...

WARTA

How to distinguish between nanocrystals and amorphous

Kumaha ngabédakeun antara nanocrystals sareng amorf

Kumaha ngabedakeun antara nanocrystals jeung amorf?Bandingan amorf jeung nanocrystalline alloys alloy amorf dumasar beusi bersaing jeung baja silikon dina widang frékuénsi kakuatan jeung

Application and market prospect of nanocrystalline alloy materials
Nanocrystalline utamana nujul kana beusi, silikon, boron, niobium sarta jumlah leutik tambaga jeung elemen séjén dibentuk ku prosés cooling gancang sanggeus alloy amorf, lajeng ngaliwatan kacida dikawasa.
Selected as the leading entrepreneurial team of “South Taihu Elite Program” in Huzhou City
Anyar-anyar ieu, Huzhou 2022 "Program Elit Taihu Kidul" tim wirausaha ngarah sareng daptar daptar pamilihan bakat anu unggul diumumkeun, tim Dr. Chen Huipeng perusahaan kami nyatakeun "persiapan.