PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    WWW

Zhejiang jingjing teknologji të re materiale CO., Ltd. është një profesionist i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e nano-kristaleve, prodhimin dhe shitjet e metaleve të buta magnetike (amorfe me bazë hekuri, nanokristaline me bazë hekuri, nanokristaline me bazë hekuri, aliazh ferronikeli, aliazhe të tjera magnetike të buta) kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin , shitjet si një nga ndërmarrjet. Produktet përdoren kryesisht në transformator me frekuencë të lartë për pajisje mjekësore, inverter për energji të re, furnizim me energji tranziti hekurudhor, grumbull karikimi, automjet të pastër elektrik…

LAJME

How to distinguish between nanocrystals and amorphous

Si të dalloni midis nanokristaleve dhe amorfeve

Si të bëhet dallimi midis nanokristaleve dhe amorfeve? Krahasimi i lidhjeve amorfe dhe nanokristalore Lidhjet amorfe me bazë hekuri po konkurrojnë me çelikun e silikonit në fushën e frekuencës së energjisë dhe

Application and market prospect of nanocrystalline alloy materials
Nanokristaline kryesisht i referohet hekurit, silikonit, borit, niobit dhe një sasie të vogël bakri dhe elementësh të tjerë të formuar nga procesi i shpejtë i ftohjes pas aliazhit amorf, dhe më pas përmes një kontrolli të lartë.
Selected as the leading entrepreneurial team of “South Taihu Elite Program” in Huzhou City
Kohët e fundit, Huzhou 2022 "South Taihu Elite Program" u shpall lista e ekipit kryesor sipërmarrës dhe inovacionit kryesor i përzgjedhjes së talenteve, ekipi i kompanisë sonë Dr. Chen Huipeng deklaroi "përgatitjen