PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    WWW

Zhejiang jingjing teknologi materi anyar CO., ltd. punika profesional melu Riset lan pangembangan nano-kristal, prouction lan dodolan saka logam Magnetik alus (amorf basis ferro, nanocrystalline basis wesi, nanocrystalline basis wesi, ferro-nikel alloy, alloy Magnetik alus liyane) riset lan pangembangan, manufaktur. , sales minangka salah siji saka Enterprises. Produk kasebut utamane digunakake ing trafo frekuensi dhuwur kanggo peralatan medis, inverter kanggo energi anyar, sumber daya transit rel, tumpukan ngisi daya, kendaraan listrik murni ...

PAWARTA

How to distinguish between nanocrystals and amorphous

Carane mbedakake antarane nanocrystals lan amorf

Carane mbedakake antarane nanocrystals lan amorf? Perbandingan amorf lan nanocrystalline alloys wesi adhedhasar wesi amorf saingan karo silikon baja ing lapangan frekuensi daya lan

Application and market prospect of nanocrystalline alloy materials
Nanocrystalline utamané nuduhake wesi, silikon, boron, niobium lan jumlah cilik saka tembaga lan unsur liyane kawangun dening proses cooling cepet sawise alloy amorf, lan banjur liwat Highly kontrol.
Selected as the leading entrepreneurial team of “South Taihu Elite Program” in Huzhou City
Bubar, Huzhou 2022 "South Taihu Elite Program" anjog tim wirausaha lan inovasi dhaftar pilihan bakat anjog diumumake, tim Dr. Chen Huipeng perusahaan kita ngumumake "persiapan